maandag 28 maart 2011

Een easelkaart


Hallo,

Mijn allereerste easelkaart. Het heeft even geduurd, want ik zou en wilde steeds al een easelkaart maken en daar is ie dan. Ik heb deze wederom gemaakt met een snoesje en scrappapier van Marianne Design.Verder heb ik de kaart versiert met strassteentjes, vlinders, bloemen en een borduursel met kralen. Hij is wel leuk geworden dacht ik zo.

Groetjes Agnetha 

vrijdag 18 maart 2011

Twee lieve kaartjes

Een mooi plaatje van Marieke's Design op deze kaart. Ik heb scrappapier van Marianne Design Eline's Vintage gebruik, al een ietwat ouder Pretty Paper Bloc. Ook bij deze kaart heb ik weer mijn Floral ponsen met bloemen en vlinders gebruikt. De Nellie Multi Frame Dies Flower mocht natuurlijk ook niet ontbreken.


Hierboven een kaartje met een plaatje van Fema Design. Een leuk en vrolijk kaartje. Het scrappapier is ook van Marianne Design en heet Eline's Flowerz, een vrij nieuw Pretty Paper Bloc. Ook bij deze kaart weer een vlinder met de Floral pons. Verder heb ik de Nellie Multi Frame Dies Border en Heart gebruikt om de kaart te versieren.

Ik hoop dat jullie ze mooi vinden.

Groetjes Agnetha

woensdag 16 maart 2011

Een paar snoesjes!!!





Hier zijn weer een paar kaarten met snoesjes erop. De kaarten zijn gemaakt met het scrappapier van Marianne Design en Basic Grey Lime Rickey en Marrakech. Verder heb ik de clippunch en de floral punch gebruikt.

Ik hoop dat ze in de smaak vallen.

Groetjes Agnetha

zaterdag 12 maart 2011

Knotsgekke kaart en scrapdagen in Zwolle

Hallo Allemaal,

Vandaag samen met mijn vader en dochter Sian naar de knotsgekke kaart en scrapdagen in Zwolle geweest. Helemaal leuk natuurlijk en weer veel leuke dingetjes gekocht zoals jullie kunnen zien op de foto. De beurs was niet erg groot opgezet, maar groot genoeg om een dagje rond te kunnen sneupen. Het was een zeer geslaagd dagje.

Groetjes Agnetha

vrijdag 11 maart 2011

Mijn eerste kaartje op de blog


Zo, daar was mijn eerste kaartje op deze blog al.
Het is een snoesje geworden van Marianne Design. Ik heb scrappapier van Marianne Design gebruikt, dit was Eline's Brights. Verder heb ik de clippunch gebruikt. Hij is best leuk, maar simpel, geworden dacht ik zo.

Groetjes Agnetha

donderdag 10 maart 2011

Ook maar aan de blog

Hallo Iedereen,

Ik dacht er zijn zoveel mensen op het moment die een blog hebben, dus ik ook maar. Mijn blog zal voornamelijk over mijn hobby gaan. Kaarten maken. Ik maak onder andere 3-D kaarten, scrapkaarten en geborduurde kaarten. Ook mag ik graag stempelen en deze afdrukjes kleur ik in met potloden of aquamarkers. Zal binnenkort wel eens een kaartje plaatsen.

Groetjes Agnetha