donderdag 30 juni 2011

Een snoesje, hoppie en schoffie's





Ik heb gister een paar leuke kaartjes gemaakt. Het snoesje is al een ouder knipvel, maar wel erg leuk. Ik heb scrappapier gebruikt van Basic Grey Marrakech. Verder is hij wat versierd met bloemetjes, vlinders en lint.

De 2 schoffie's zijn gemaakt op scrappapier van Basic Grey Marrakech en Lime Rickey. Ook deze zijn versierd met bloemetjes, vlinders en lint.

De hoppie is gemaakt op papier van Marianne Design. Het is al aardig oud, maar ik weet de naam niet meer. Een bloemetje en een lintje heb ik gebruikt als versiering.

Ze zijn wel weer aardig geslaagd, dacht ik.

Groetjes Agnetha

vrijdag 3 juni 2011

Tilda with Hawaii flower


Een lief kaartje met een Tilda stempel. Het papier is van Basic Grey paperpad en heet Lemonade. Creatable van Marianne Design heb ik gebruikt, samen met de vlinder en bloemen pons van Floral Punch. De hartelijk gefeliciteerd stempel is een die we een tijdje terug kregen bij de aankoop van een artikel van Marianne Design. Het stempelafdrukje is ingekleurd met aquamarkers.

Haar: Golden Brown
Gezicht, armen en benen: Eggshell
Bloem in het haar, vlinders, jurk en schoentjes: Sangria
Vlinders, truitje en sokkjes: Bamboo

Groetjes Agnetha

woensdag 1 juni 2011

Een schat van een hoppie


Hier een lief kaartje van een hoppie. Ik heb scrappapier gebruikt van Basic Grey, Sugaret. Erg lief en acht papier. Ik heb het plaatje ingekleurd met aquamarkers.Verder is het kaartje versierd met de clippunch bloem, floral punch bloem en vlinder en een lintje.