vrijdag 27 januari 2012

Paperbag

Hallo allemaal,

Heel erg bedankt voor de leuke reacties op mijn vorige kaartjes!!!
Deze keer heb ik een paperbag van Papermania versierd. Ik had het al eens vaker gezien, maar dacht nu moet ik ook maar eens even een maken.


Het papier wat ik gebruikt heb is van Maja Design Fika. Erg mooi papier. Ik heb een stempel van Tilda ingekleurd met de Aquamarkers. De Aquamarkers die ik gebruikt heb zijn:
Gezicht: Eggshel,
Haar en beertje: Golden Brown en Sepia,
Jurkje: Bamboo,
Strikjes en Malliot: Royal Puple

Het zakje is verder versierd met Creatables van Marianne Design, jute, bloemetjes en een strikje. Het is wel een leuk geheel geworden. Leuk om cadeau te geven met iets erin uiteraard.

Met dit zakje doe ik ook mee aan de challange op:

Groet Agnetha

zondag 22 januari 2012

Workshop basis taartdecoratie

Hallo allemaal,

Gister heb ik een workshop basis taartdecoratie gevolgd bij Zoet met taart in Burgum. Het is eigenlijk hetzelfde idee als de vorige taart die ik had gemaakt.

Het is een taart van biscuitmix gevuld met fris fruit vulling bosvruchten en botercreme. Daarna is de taart versierd met verschillende kleuren fondant, die je zelf moet kleuren.

Dit is het resultaat.


Hij is simpel maar leuk geworden en smaakt heerlijk!

Groetjes Agnetha

vrijdag 20 januari 2012

Alweer een kaartje

Hallo,

Wat een leuke reactie's op mijn vorige kaart! Fijn om te lezen dat ze in de smaak vallen.


Dit kaartjes is gemaakt met een snoesje. De snoesjes hebben vaak van die mooie heldere kleuren, erg leuk. Het papier wat ik heb gebruikt is al een oudere, namelijk Pretty Paper Bloc Eline's Brights. Hij is wel gecombineerd met de nieuwste Pretty Paper Bloc Flower Power. Verder is de kaart versierd met een label, vlinders van de Floral Punch, bloemen, takjes van een Creatable van Marianne Design en een strikje.

Omdat er maximaal 3 kaarten per persoon mee mogen doen, wil ik ook met kaartje meedoen met de challange op:

Groetjes Agnetha

woensdag 18 januari 2012

Een lieve Tilda

Hallo,

Allereerst weer bedankt voor de leuke reacties op mijn vorige blogbericht. Het is elke keer weer leuk om te lezen.


Hier het kaartje wat ik heb gemaakt. Het is een Tilda stempel geworden van de nieuwste serie. Het is een schatje. Het papier wat ik heb gebruikt is van Maja Design en heet Life in the Country. Het kaartje is versierd met lint, een bloem, plakparels en blaadjes en vlinders van de Floral Punch.

Ik mee met de challenge op: 

Groetjes Agnetha

dinsdag 3 januari 2012

Een fondant taart!!!!

 

Voor mijn verjaardag heb ik een fondant taart gemaakt. Van mijn lieve man en dochter heb ik een mooie keukenmachine gekregen, waar je heel goed mee kan mixen. Ik heb hem dus maar even goed uitgeprobeerd met het maken van deze taart.

Voor de taart heb ik biscuitmix gebruikt en de taart is gevuld met frambozen fruitmix en botercreme. Daarna heb ik de taart versierd met fondant.

Dit is dan het resultaat geworden! En lekker dat hij was!!!

Groetjes Agnetha